top of page

Om LifeSeeds

Hvem er jeg?

Jeg er Marlene.

Og jeg har plantet nogle frø. Frø til det liv, som jeg ønsker at leve. Jeg opdagede nemlig på et tidspunkt, at det liv, jeg levede, slet ikke var det liv, jeg ønskede. Jeg var trist, stresset og følte mig låst og fanget. Så jeg begav mig ud på en rejse. En rejse hjem til mig selv. Et skridt ad gangen, drog jeg ud for at finde det liv, som jeg ønskede at leve.


Jeg har gået på snørklede og forunderlige stier. Jeg har prøvet forskellige ting, inden for den alternative og spirituelle verden. Mødt en masse spændende og inspirerende mennesker, nogle har været mine guider og lærere for en stund.

Jeg har samlet en masse små frø op undervejs. Og nu har jeg plantet nogle af dem, så de kan vokse sig store og smukke. Både så jeg selv kan få gavn og glæde af dem, men også til gavn og glæde for andre, der - ligesom jeg - er på en rejse for at finde det liv, de drømmer om at leve.

 

Lad mig være din vejviser på et stykke af turen.

 

IMG_8230.jpg
IMG_2810_edited.jpg

Hvad er LifeSeeds?

I LifeSeeds samler jeg alle de erfaringer og færdigheder, som jeg har tilegnet mig på min egen rejse, så jeg kan give dem videre til dig i 1:1-sessioner, cacao-cirkler o.l. 

 

Med Styrke, Ro & Magi skaber og holder jeg er trygt rum for dig og din proces.

Jeg hjælper dig med at finde din egen ro, tryghed, stabilitet og styrke. Du har det hele indeni dig. Sammen finder vi det frem og giver det plads, så du kan stå stærkt og roligt i dig selv, lige gyldigt hvad Verden og hverdagen finder på at sende din vej.

I arbejdet med sig selv, er der ingen quick fixes eller genveje. Jeg ved det, for jeg går vejen selv. Jeg kan ikke give dig løsningen, men jeg kan inspirere, guide og give dig værktøjer til selv at tage de næste skridt.

Jeg har dig - og jeg ser dig.  
 

 

Frø, jeg har samlet op

Essence Practitioner

Biodynamic Breathwork and Traume Release, aktive, terapeutiske meditationer, bodywork, spaceholding m.m.
Dybt transformerende - både personligt og professionelt.

Certificeret hos Camille Namaste.

Kropsterapeutisk Yogalærer

Blid, terapeutisk yoga, der arbejder med de fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter af yogaøvelserne. Vi bruger yogaøvelserne til at løsne op for blokeringer - både fysiske og følelsesmæssige.
Certificeret hos Rikke Sanum Hansen.

Sacred Cacao Spaceholder

Certificeret Cacao Spaceholder hos Camille Namaste.

Kundalini Mantra Uddannelse

Certificeret hos Nickoline Camille Johansson.

Healing

Reiki I og II hos Reikimester Esther Økær 

Gong - Lydhealing

Certificeret Gong-spiller og Gong-terapeut hos Copenhagen Gong Center v. Charlotte Bom. 

Psykologiuddannelse

1/2-årig grunduddannelse i psykologi hos Aros Business Academy. 

 

IMG_2696.jpg
bottom of page